Go to content
Home Diensten Verbouw

Diensten

Verbouwing

Bent u tevreden met uw pand of woning, maar wilt u meer ruimte? Bouwbedrijf W. Bouw vindt samen met u de beste manier om het bestaande pand aan uw wensen aan te passen. Geen enkele verbouwing is voor ons te groot of te klein. Ons team van professionele vakmensen staat voor u klaar om van elk project een succes te maken.

Bekijk onze verbouwing projecten

Aanbouwen, verbouwen of uitbouwen

Of het nu gaat om het vergroten van uw leefruimte door middel van een doorbraak, een dakkapel plaatsen of een aanbouw/uitbouw, bij Bouwbedrijf W. Bouw regelen wij het graag van A tot Z voor u. Door middel van een verbouwing blijft u genieten van uw vertrouwde pand en omgeving, terwijl u niet inlevert op uw wensen.

Bouwbedrijf W. Bouw bezit de ervaring en expertise om uw project tot een goed eindresultaat te brengen. Met de juiste kennis gaan wij voor u aan de slag. Zo is het bij een aanbouw van belang dat de stijl van het pand wordt doorgetrokken en bij een interne verbouwing moet er gelet worden op de constructie van het pand. Daarbij kijken wij mee naar vergunningen en zijn wij op de hoogte van alle juridische regels omtrent de bouw.

Bouwbedrijf W. Bouw gaat voor u aan de slag!

Bij Bouwbedrijf W. Bouw werken wij alleen met vakkundige professionals. Op deze manier garanderen wij een efficiënte aanpak, korte communicatielijnen, één vast aanspreekpunt en flexibiliteit indien u kleine wijzingen wilt doorvoeren gedurende het verbouwproject. Bij ons is afspraak ook echt afspraak, zodat u exact weet wat u te wachten staat. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en streven daarbij altijd naar een minimale overlast tijdens uw verbouwing. Door al deze aspecten scoren wij continu een hoge klanttevredenheid.

Afbouwgarantie is bij ons gegarandeerd, omdat wij aangesloten zijn bij Woningborg.

Wij komen graag bij u langs om de bestaande situatie te bekijken, uw wensen te bespreken en een vakkundig advies te geven over de verbouwing. Zien wij u binnenkort voor een kopje koffie?

De beste partner in aanbouw, verbouw en uitbouw

Bouwbedrijf W. Bouw vindt samen met u de beste manier om de bestaande woning aan te passen. Goed om te weten is dat wij altijd streven naar een minimale overlast tijdens uw verbouwing.

Neem contact op

Gerelateerde projecten

Dak verbouwing

Op de eerste foto van dit project ziet u aan de linker zeide een opbouw. Hier zat voorheen alleen een plat dak. Om de woning verder uit te breiden is er voor gekozen om het dakterras om te bouwen naar extra kamers. Een dak bekleed met dezelfde dakpannen en die perfect aansluit bij het huidige dak (welke te zien is aan de rechter zeide van de eerste foto).

Verbouwing aan nieuwbouw

Voor Bouwbedrijf W. Bouw is geen project te gek. Of het nou gaat om een kleine renovatie of het uitbreiden van meerdere woningen, wij komen graag bij u langs. Zo ook bij deze ruitjeshuizen heeft Bouwbedrijf W. Bouw een aantal veranderingen aan de woningen gerealiseerd.

Extra verdieping

In Zeewolde staat deze woning die in de basis was voorzien van 2 woonlagen. Daar is nu een derde woonlaag opgebouwd. Doordat er sprake is van een plat dak in combinatie met een volledige opbouw, was een goede voorbereiding van belang. Zo moet worden voorkomen dat de verbouwing in een regenachtige periode gebeurt en dat de opbouw snel geplaatst is.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.