Go to content
Home Projecten Verbouwing

Projecten

Verbouwing

Bent u tevreden met uw woning of pand, maar wilt u meer ruimte? Bouwbedrijf W. Bouw vindt samen met u de beste manier om de bestaande woning aan te passen. Goed om te weten is dat wij altijd streven naar een minimale overlast tijdens uw verbouwing. Laat je inspireren door onze gerealiseerde verbouwprojecten.

Verbouwing in hartje Putten

In het hartje van Putten staat deze prachtige woning. Door het platte dak is deze woning ruimer dan u misschien zult denken. Voor een aantal jaar geleden had deze woning nog niet de uitstraling zoals op deze foto’s. De kozijnen zijn in het gehele gebouw vernieuwd. Zowel boven als beneden.

Appartementen Harderwijk

Bent u tevreden met uw woning of pand, maar wilt u meer ruimte? Bouwbedrijf W. Bouw vindt samen met u de beste manier om de bestaande woning aan te passen. Goed om te weten is dat wij altijd streven naar een minimale overlast tijdens uw verbouwing.

Aanbouw

Wilt u graag iets verbouwen aan uw woning? Een dakkapel of uitbouw? Is uw woning toe aan renovatie of onderhoud? Of heeft u een nieuwbouwwoning in het vooruitzicht? Bouwbedrijf W. Bouw komt graag met u in contact om uw bouw te realiseren.

U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0341 352131 of via e-mail: info@bouwbedrijfwbouw.nl