Go to content
Home Diensten Onderhoud

Diensten

Onderhoud

Is uw huidige woning (of investeringspand) aan een opknapbeurt toe? Of wilt u graag meer waarde toevoegen door plafonds of wanden te isoleren? Ook voor het onderhoud van uw woning kunt u terecht bij Bouwbedrijf W. Bouw! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van onderhoud en pakken dit project voor u met beide handen aan.

Bekijk onze onderhoud projecten

Een betrouwbaar bouwbedrijf

Kiest u voor Bouwbedrijf W. Bouw? Dan kunt u een professioneel team, vakkundig advies en de hoogste kwaliteit verwachten. Onderhoud kan een kleine klus zijn, maar ook een groot project waarbij veel dingen komen kijken. Wij kennen de huidige markt als geen ander en weten altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen. Met oog voor detail leveren wij een kwalitatief hoogstaand eindresultaat waar u jaren plezier aan zult beleven.

Afbouwgarantie is bij ons gegarandeerd, omdat wij aangesloten zijn bij Woningborg.

Wanneer u op zoek bent naar een professionele aannemer, is Bouwbedrijf W. Bouw de juiste keuze. Ga vrijblijvend met ons in gesprek. Tijdens een kennismakingsgesprek komen wij er graag achter wat uw wensen en behoeften zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Huis onderhouden – waar mogen wij mee aan de slag?

Of het nu gaat om het opknappen van de goten of het vernieuwen va de dakpannen, onderhoud is specialistisch werk. Zo is de kennis van de verschillende materialen en toegepaste constructies onmisbaar. Tijdens het onderhoud zorgen wij dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden.

Wat uw project ook is, we zorgen er met een gedegen planning, gespecialiseerde bouwvakkers en kwalitatieve bouwproducten voor dat uw pand aan uw eisen voldoet.

De beste partner in onderhoud

Materialen ontkomen er niet aan: het slijt en op een gegeven ogenblik is vervanging nodig. Goed onderhoud is daarom belangrijk. Bouwbedrijf W. Bouw voorziet u van gedegen advies en verzorgt graag het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

Neem contact op

Gerelateerde projecten

Dakgoot renovatie

Het goed onderhouden van kozijnen en uw woning voorkomt kosten op de lange termijn. Na verloop van tijd kan hout gaan rotten, waardoor delen van de woning vervangen moeten worden.

Ook daarvoor komt Bouwbedrijf W. Bouw graag bij u langs! Bij deze woning in Ermelo is Bouwbedrijf W. Bouw aan de slag gegaan met het dakgoot. Zowel de overstekken als de goten zijn vervangen. Op de tweede foto is de oude situatie goed te zien

Dakkapel & nokverhoging

Bouwbedrijf W. Bouw heeft bij dit huis in Harderwijk de zolder uitgebreid. Niet alleen met een dakkapel welke op de eerste foto zichtbaar is, maar ook met een verhoging van de nok. De kozijnen zijn voorzien van onderhoudsvrij kunststof en de goten zijn vernieuwd met zink.

Door de verhoging van de nok is de ruimte in de woning op de bovenste etage fors uitgebreid.

Dak verbouwing

Op de eerste foto van dit project ziet u aan de linker zeide een opbouw. Hier zat voorheen alleen een plat dak. Om de woning verder uit te breiden is er voor gekozen om het dakterras om te bouwen naar extra kamers. Een dak bekleed met dezelfde dakpannen en die perfect aansluit bij het huidige dak (welke te zien is aan de rechter zeide van de eerste foto).

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.