Go to content
Home Diensten Onderhoud

Diensten

Onderhoud

Is uw huidige woning (of investeringspand) aan een opknapbeurt toe? Of wilt u graag meer waarde toevoegen door plafonds of wanden te isoleren? Ook voor het onderhoud van uw woning of pand kunt u terecht bij Bouwbedrijf W. Bouw! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van onderhoud en pakken dit project voor u met beide handen aan. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Dakgoot renovatie en onderhoud door Bouwbedrijf W. Bouw

Een betrouwbaar bouwbedrijf voor de onderhoud aan uw woning of pand

Kiest u voor Bouwbedrijf W. Bouw? Dan kunt u een professioneel team, vakkundig advies en de hoogste kwaliteit verwachten. Onderhoud kan een kleine klus zijn, maar ook een groot project waarbij veel dingen komen kijken. Wij kennen de huidige markt als geen ander en weten altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen. Met oog voor detail leveren wij een kwalitatief hoogstaand eindresultaat waar u jaren plezier aan zult beleven.

Afbouwgarantie is bij ons gegarandeerd, omdat wij aangesloten zijn bij Woningborg.

Wanneer u op zoek bent naar een professionele aannemer, is Bouwbedrijf W. Bouw de juiste keuze. Ga vrijblijvend met ons in gesprek. Tijdens een kennismakingsgesprek komen wij er graag achter wat uw wensen en behoeften zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Huis onderhouden – waar mogen wij mee aan de slag?

Of het nu gaat om het opknappen van de goten of het vernieuwen van de dakpannen, onderhoud is specialistisch werk. Zo is de kennis van de verschillende materialen en toegepaste constructies onmisbaar. Tijdens het onderhoud zorgen wij dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de onderhoudswerkzaamheden.

Wat uw project ook is, we zorgen er met een gedegen planning, gespecialiseerde bouwvakkers en kwalitatieve bouwproducten voor dat uw pand aan uw eisen voldoet.

Over ons

Daarom Bouwbedrijf W. Bouw voor de onderhoud aan uw woning of pand

Betrokken

Bouwbedrijf W. Bouw helpt u met het uitwerken van uw ideeën. Wij zetten uw wensen om in praktische en verfrissende resultaten die een beter beeld geven bij de ideeën die u heeft. Daar waar nodig adviseren wij u en geven wij tips. Laat u inspireren door een van onze onderhoudsprojecten.

Bekwaam

Een goed bouwbedrijf ontzorgt haar opdrachtgevers: denkt vooruit, denkt mee en komt afspraken na. Wij zijn inzetbaar op alle denkbare bouwprojecten en bieden gedegen oplossingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het team

Ons enthousiaste team van professionals kan alles aan! Wij staan voor een zorgeloos bouwproces en indien gewenst nemen wij uw hele bouwzorg uit handen. En omdat Bouwbedrijf W. Bouw alles onder één dak heeft, zijn onze processen zeer efficiënt. Dit betekent winst in tijd en in geld voor u.

Renovatie door Bouwbedrijf W. Bouw van hotel Doorhout Mees

De beste partner in onderhoud

Materialen ontkomen er niet aan: het slijt en op een gegeven ogenblik is vervanging nodig. Goed onderhoud is daarom belangrijk. Bouwbedrijf W. Bouw voorziet u van gedegen advies en verzorgt graag het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

Contact opnemen

Gerelateerde onderhoudsprojecten

Dakgoot renovatie

Het goed onderhouden van kozijnen en uw woning voorkomt kosten op de lange termijn. Na verloop van tijd kan hout gaan rotten, waardoor delen van de woning vervangen moeten worden.

Ook daarvoor komt Bouwbedrijf W. Bouw graag bij u langs! Bij deze woning in Ermelo is Bouwbedrijf W. Bouw aan de slag gegaan met het dakgoot. Zowel de overstekken als de goten zijn vervangen. Op de tweede foto is de oude situatie goed te zien

Dakkapel & nokverhoging

Bouwbedrijf W. Bouw heeft bij dit huis in Harderwijk de zolder uitgebreid. Niet alleen met een dakkapel welke op de eerste foto zichtbaar is, maar ook met een verhoging van de nok. De kozijnen zijn voorzien van onderhoudsvrij kunststof en de goten zijn vernieuwd met zink.

Door de verhoging van de nok is de ruimte in de woning op de bovenste etage fors uitgebreid.

Dak verbouwing

Om deze woning verder uit te breiden is er voor gekozen om het dakterras om te bouwen naar extra kamers en zijn er verschillende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het bestaande huis. Bekijk hier meer over dit project.