Go to content

Over ons

Afspraak is afspraak bij Bouwbedrijf W. Bouw

Welkom bij Bouwbedrijf W. Bouw, uw betrouwbare partner in de bouwsector met ervaring sinds 1988. In ons bedrijf geloven we in de kracht van vakmanschap en betrouwbaarheid. Ons bouwbedrijf, opgericht in 1997, heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd door te allen tijde vast te houden aan het principe van 'afspraak is afspraak'. Dit betekent dat we elke belofte nakomen en streven naar het hoogste niveau van klanttevredenheid.

Kom in contact
Nieuwbouwwoning met zonnepanelen gebouwd door Bouwbedrijf W. Bouw
Vrijstaande nieuwbouwwoning met oprit en zonnepanelen
Moderne en duurzame nieuwbouwwoning gebouwd door Bouwbedrijf W. Bouw

Persoonlijke aanpak leidt tot succesvol resultaat

Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak. We behandelen elke klant als een individu, begrijpen hun unieke behoeften en werken nauw met hen samen om dromen om te zetten in werkelijkheid. Ons professionele team van vakmensen staat garant voor kwaliteit en toewijding bij elk project.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of een op maat gemaakt project, bouwbedrijf W. Bouw staat voor vakmanschap, transparantie en een resultaatgerichte aanpak.

Ontdek hoe wij uw bouwambities kunnen realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via het contactformulier.

Tegelwinkel Putten

Wij werken graag samen met Tegelwinkel Putten voor een snelle en soepele realisatie van uw project.

Tegelwinkel Putten heeft een uitgebreide showroom. Komt u gerust eens langs om te kijken of voor advies.

Ga naar de website van Tegelwinkel Putten

Recensies

Ervaring van onze klanten

Ik ben ontzettend tevreden over Bouwbedrijf W. Bouw. Ze hebben mijn droomhuis precies zo gebouwd zoals ik het wilde en op tijd opgeleverd. De communicatie was uitstekend en ze waren altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Ik beveel hen ten zeerste aan!

Mijn bedrijfspand is door Bouwbedrijf W. Bouw op professionele wijze gerenoveerd. Het eind resultaat is verbluffend en ziet er prachtig uit. Ik was onder de indruk van hun vakmanschap en kwaliteit van werk. Ik ben heel blij met de samenwerking.

Bouwbedrijf W. Bouw was de beste keuze voor mijn verduurzaming project. Ze namen de tijd om alles grondig uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Het eindresultaat is geweldig en ik zie nu al de besparingen op mijn energierekening.

Over ons

Waarom Bouwbedrijf W.Bouw?

Betrokken

Bouwbedrijf W. Bouw helpt u met het uitwerken van uw ideeën. Wij zetten uw wensen om in praktische en verfrissende resultaten die een beter beeld geven bij de ideeën die u heeft. Daar waar nodig adviseren wij u en geven wij tips. Laat u inspireren door een van onze projecten.

Bekwaam

Een goed bouwbedrijf ontzorgd haar opdrachtgevers: denkt vooruit, denkt mee en komt afspraken na. Wij zijn inzetbaar op alle denkbare bouwprojecten en bieden gedegen oplossingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het team

Ons enthousiaste team van professionals kan alles aan! Wij staan voor een zorgeloos bouwproces en indien gewenst nemen wij uw hele bouwzorg uit handen. En omdat bouwbedrijf W. Bouw alles onder één dak heeft, zijn onze processen zeer efficiënt. Dit betekent winst in tijd en in geld voor u.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Nieuwbouw woning Harderwijk

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf W. Bouw werkt met moderne apparatuur en een bekwaam team. Zo realiseren wij graag datgene wat u voor ogen heeft. Desgewenst voeren wij ook de hele regie over het project.

Dak verbouwing

Om deze woning verder uit te breiden is er voor gekozen om het dakterras om te bouwen naar extra kamers en zijn er verschillende onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan het bestaande huis. Bekijk hier meer over dit project.

Verbouwing en renovatie woning

Naast de verbouwing, is er ook het nodige gerenoveerd aan deze woning. Zo was er voor de verbouwing alleen het achterste deel van de woning voorzien van een tweede etage. Dit is doorgetrokken. Boven de keuken is nu een extra slaapkamer ontstaan.

Nieuwbouw Restaurant Van Sprang

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf W. Bouw werkt met moderne apparatuur en een bekwaam team. Zo realiseren wij graag datgene wat u voor ogen heeft. Desgewenst voeren wij ook de hele regie over het project.

Dakkapel & nokverhoging

Bouwbedrijf W. Bouw heeft bij dit huis in Harderwijk de zolder uitgebreid. Niet alleen met een dakkapel welke op de eerste foto zichtbaar is, maar ook met een verhoging van de nok. De kozijnen zijn voorzien van onderhoudsvrij kunststof en de goten zijn vernieuwd met zink.

Door de verhoging van de nok is de ruimte in de woning op de bovenste etage fors uitgebreid.

Aanbouw

Wilt u graag iets verbouwen aan uw woning? Een dakkapel of uitbouw? Is uw woning toe aan renovatie of onderhoud? Of heeft u een nieuwbouwwoning in het vooruitzicht? Bouwbedrijf W. Bouw komt graag met u in contact om uw bouw te realiseren.

U kunt contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 0341 352131 of via e-mail: info@bouwbedrijfwbouw.nl

Vacatures

Kom bij ons werken

Ervaren timmerman regio Putten

Wij zijn op zoek naar een ervaren timmerman voor onze projecten in de regio Putten. Is deze functie op jouw lijf geschreven? Klik hier om meer te lezen over de vacature.

Ervaren tegelzetter Putten

Ben je een ervaren tegelzetter op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Putten? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Klik hier om meer te lezen over deze vacature.