Go to content

Over ons

Waarom Bouwbedrijf W. Bouw?

Bouwbedrijf W. Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud, verduurzaming en renovatie. Wij bieden maatwerk en ons enthousiaste team heeft alle kennis in huis om uw ideeën om te zetten in praktische en verfrissende resultaten. Daarnaast bieden wij advies op maat, regie en onderhoud voor woningen en bedrijfspanden. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk projecten

Tegelwinkel Putten

Wij werken graag samen met Tegelwinkel Putten voor een snelle en soepele realisatie van uw project.

Tegelwinkel Putten heeft een uitgebreide showroom. Komt u gerust eens langs om te kijken of voor advies.

 

Ga naar de website van Tegelwinkel Putten

Recensies

Ervaring van onze klanten

Ik ben ontzettend tevreden over Bouwbedrijf W. Bouw. Ze hebben mijn droomhuis precies zo gebouwd zoals ik het wilde en op tijd opgeleverd. De communicatie was uitstekend en ze waren altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Ik beveel hen ten zeerste aan!

Mijn bedrijfspand is door Bouwbedrijf W.Bouw op professionele wijze gerenoveerd. Het eind resultaat is verbluffend en ziet er prachtig uit. Ik was onder de indruk van hun vakmanschap en kwaliteit van werk. Ik ben heel blij met de samenwerking.

Bouwbedrijf W. Bouw was de beste keuze voor mijn verduurzaming project. Ze namen de tijd om alles grondig uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden. Het eindresultaat is geweldig en ik zie nu al de besparingen op mijn energierekening.

Over ons

Waarom Bouwbedrijf W.Bouw?

Betrokken

Bouwbedrijf W. Bouw helpt u met het uitwerken van uw ideeën. Wij zetten uw wensen om in praktische en verfrissende resultaten die een beter beeld geven bij de ideeën die u heeft. Daar waar nodig adviseren wij u en geven wij tips. Laat u inspireren door een van onze projecten.

Bekwaam

Een goed bouwbedrijf ontzorgd haar opdrachtgevers: denkt vooruit, denkt mee en komt afspraken na. Wij zijn inzetbaar op alle denkbare bouwprojecten en bieden gedegen oplossingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het team

Ons enthousiaste team van professionals kan alles aan! Wij staan voor een zorgeloos bouwproces en indien gewenst nemen wij uw hele bouwzorg uit handen. En omdat bouwbedrijf W. Bouw alles onder één dak heeft, zijn onze processen zeer efficiënt. Dit betekent winst in tijd en in geld voor u.

Vacatures

Kom bij ons werken

Timmerman (leerling)

Wij zoeken een ervaren, zelfstandige timmerman die van aanpakken weet, klantvriendelijk is en in een team kan werken. Je bent woonachtig in de regio Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Amersfoort.

Werkvoorbereider/calculator (leerling)

Wij zoeken een ervaren, zelfstandige werkvoorbereider/calculator die van aanpakken weet, klantvriendelijk is en in een team kan werken. Je bent woonachtig in de regio Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Amersfoort.

Metselaar/tegelzetter

Wij zoeken een ervaren, zelfstandige metselaar/tegelzetter die van aanpakken weet, klantvriendelijk is en in een team kan werken. Je bent woonachtig is in de regio Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Amersfoort.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.