Go to content
Home Diensten Renovatie

Diensten

Renovatie

Is uw huidige woning (of investeringspand) aan een opknapbeurt toe? Of wilt u graag meer waarde toevoegen door plafonds of wanden te isoleren? Ook voor de renovatie van uw woning kunt u terecht bij Bouwbedrijf W. Bouw! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van renovaties en pakken dit project voor u met beide handen aan.

Bekijk onze renovatie projecten

Huis renoveren – waar mogen wij mee aan de slag?

Of het nu gaat om een woning met gedateerde inrichting geschikt te maken voor de huidige maatstaven, of om een oud schoolgebouw om te toveren tot een appartementencomplex, renoveren is specialistisch werk. Zo is de kennis van de verschillende bouwstijlen, gebruikte materialen en toegepaste constructies onmisbaar. Tijdens de renovatie zorgen wij dat de monumentale uitstraling, bouwstijl, en de waarde van de woning gewaarborgd blijven. We beoordelen hierbij vooraf de huidige staat van het gebouw, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat uw project ook is, we zorgen er met een gedegen planning, gespecialiseerde bouwvakkers en kwalitatieve bouwproducten voor dat uw pand aan uw eisen voldoet. Moeten er vergunningen geregeld worden voor de renovatie? Dan nemen wij dat ook van u over. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw gerenoveerde pand, zonder er kopzorgen aan over te houden.

Een betrouwbaar bouwbedrijf

Kiest u voor Bouwbedrijf W. Bouw? Dan kunt u een professioneel team, vakkundig advies en de hoogste kwaliteit verwachten. Een woningrenovatie is een groot project waarbij veel dingen komen kijken. Wij kennen de huidige markt als geen ander en weten altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen. Met oog voor detail leveren wij een kwalitatief hoogstaand eindresultaat waar u jaren plezier aan zult beleven.

Afbouwgarantie is bij ons gegarandeerd, omdat wij aangesloten zijn bij Woningborg.

Wanneer u op zoek bent naar een professionele aannemer, is Bouwbedrijf W. Bouw de juiste keuze. Ga vrijblijvend met ons in gesprek. Tijdens een kennismakingsgesprek komen wij er graag achter wat uw wensen en behoeften zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

Over ons

Daarom Bouwbedrijf W. Bouw

Betrokken

Bouwbedrijf W. Bouw helpt u met het uitwerken van uw ideeën. Wij zetten uw wensen om in praktische en verfrissende resultaten die een beter beeld geven bij de ideeën die u heeft. Daar waar nodig adviseren wij u en geven wij tips. Laat u inspireren door een van onze projecten.

Bekwaam

Een goed bouwbedrijf ontzorgt haar opdrachtgevers: denkt vooruit, denkt mee en komt afspraken na. Wij zijn inzetbaar op alle denkbare bouwprojecten en bieden gedegen oplossingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het Team

Ons enthousiaste team van professionals kan alles aan! Wij staan voor een zorgeloos bouwproces en indien gewenst nemen wij uw hele bouwzorg uit handen. En omdat Bouwbedrijf W. Bouw alles onder één dak heeft, zijn onze processen zeer efficiënt. Dit betekent winst in tijd en in geld voor u.

De beste partner in renovatieprojecten

Elke renovatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Gelukkig put Bouwbedrijf W. Bouw uit haar ruime bouwkennis en ervaring en weet gebouwen zo aan te pakken dat ze weer aan de wensen en eisen van vandaag voldoen.

Neem contact op

Gerelateerde projecten

Renovatie woning

Elke renovatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Gelukkig put Bouwbedrijf W. Bouw uit haar ruime bouwkennis en ervaring en weet gebouwen zo aan te pakken dat ze weer aan de wensen en eisen van vandaag voldoen

Renovatie buitengevel hotel Doorhout Mees

Wilt u graag iets verbouwen aan uw woning? Een dakkapel of uitbouw? Is uw woning toe aan renovatie of onderhoud? Of heeft u een nieuwbouwwoning in het vooruitzicht? Bouwbedrijf W. Bouw komt graag met u in contact om uw bouw te realiseren.

Uitbreiding 2e & 3e etage

Bouwbedrijf W. Bouw ontzorgt graag uw verbouwing of nieuwbouw. Met diverse vakmensen in dienst en verschillende disciplines waarmee wij samenwerken, kan Bouwbedrijf W. Bouw. Ook bij deze verbouwing werkte verschillende bedrijven mee. Hier hebben de bewoners van het huis gelukkig niet over hoeven na te denken.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.