Go to content
Home Projecten Renovatie

Projecten

Renovatie

Elke renovatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Gelukkig put Bouwbedrijf W. Bouw uit haar ruime bouwkennis en ervaring en weet gebouwen zo aan te pakken dat ze weer aan de wensen en eisen van vandaag voldoen. Laat je inspireren door onze gerealiseerde renovatieprojecten.

Dakkapel & nokverhoging

Bouwbedrijf W. Bouw heeft bij dit huis in Harderwijk de zolder uitgebreid. Niet alleen met een dakkapel welke op de eerste foto zichtbaar is, maar ook met een verhoging van de nok. De kozijnen zijn voorzien van onderhoudsvrij kunststof en de goten zijn vernieuwd met zink.

Door de verhoging van de nok is de ruimte in de woning op de bovenste etage fors uitgebreid.

Renovatie buitengevel hotel Doorhout Mees

Wilt u graag iets verbouwen aan uw woning? Een dakkapel of uitbouw? Is uw woning toe aan renovatie of onderhoud? Of heeft u een nieuwbouwwoning in het vooruitzicht? Bouwbedrijf W. Bouw komt graag met u in contact om uw bouw te realiseren.

Verbouwing en renovatie woning

Naast de verbouwing, is er ook het nodige gerenoveerd aan deze woning. Zo was er voor de verbouwing alleen het achterste deel van de woning voorzien van een tweede etage. Dit is doorgetrokken. Boven de keuken is nu een extra slaapkamer ontstaan.