Go to content
Home Projecten Nieuwbouw

Projecten

Nieuwbouw

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf W. Bouw werkt met moderne apparatuur en een bekwaam team. Zo realiseren wij graag datgene wat u voor ogen heeft. Desgewenst voeren wij ook de hele regie over het project. Laat je inspireren door onze gerealiseerde nieuwbouwprojecten.

Vrijstaande woning met zonnepanelen

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf W. Bouw werkt met moderne apparatuur en een bekwaam team. Zo realiseren wij graag datgene wat u voor ogen heeft. Desgewenst voeren wij ook de hele regie over het project.

Authentieke nieuwbouwwoning

W. Bouw Beheer is een bouwbedrijf dat allerlei bouwprojecten volledig kan ontzorgen. Ook bij dit nieuwbouwproject heeft Bouwbedrijf W. Bouw al het werk uit handen genomen.

Eigentijdse woning in de bosrijke wijk

Aan de rand van de bosrijke wijk ‘Het Trefpunt’, hebben de Veluwse Architecten deze eigentijdse woning ontworpen. In deze wijk staat behoud en kwaliteit van de groene omgeving voorop. De beeldkwaliteit van de wijk is sterk gericht op de jaren 30 en de tuinwijken maar aan de rand is meer ruimte om hiervan af te wijken.