Go to content
Home Diensten Nieuwbouw

Diensten

Nieuwbouw

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Een nieuwe woning of pand bouwen doet u niet iedere dag, maar wij bij Bouwbedrijf W. Bouw wel! Terwijl u zich verheugt op het eindresultaat, zorgen wij voor het gehele bouwwerk: van ontwerp en calculatie tot berekeningen en isolatie, met een passende prijsopgave en een juiste afhandeling.

Wij bouwen uw nieuwbouwproject met passie en perfectie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we denken graag met u mee!

Contact opnemen
Buitenaanzicht van nieuwbouwwoning gebouwd door Bouwbedrijf W. Bouw

De voordelen van een nieuwbouwwoning

Wanneer u door ons een woning laat bouwen, kiest u voor de vele voordelen die nieuwe woningbouw te bieden heeft. Zo is nieuwbouw al snel 30% zuiniger dan een woning die 20 jaar geleden gebouwd is en zal een nieuwbouwwoning door goede isolatie stiller zijn, zodat u er echt tot rust kunt komen. Daarbij voldoet nieuwbouw altijd aan uw specifieke wensen, zowel qua interieur als exterieur. Op deze manier kunt u maximaal van uw nieuwe woning genieten.

Bij Bouwbedrijf W. Bouw werken we met moderne apparatuur en een bekwaam team om te realiseren wat u voor ogen heeft. Onze vakmensen weten wat het beste is voor elk nieuwbouwproject. We scheppen heldere verwachtingen, maken duidelijke en realistische afspraken, komen onze toezeggingen na en houden u continue op de hoogte van uw project.

Nieuwbouw – wij denken van A tot Z met u mee

Of het nu gaat om een kantoor, boerderij of woning; bij Bouwbedrijf W. Bouw denken we graag met u mee. Laat ons uw wensen weten, dan zorgen wij voor de rest. Wij nemen u veel zorgen uit handen en adviseren u met onze kennis van zaken over de grote hoeveelheid mogelijkheden van nieuwbouw. Daarbij maken en bewaken wij de bouwplannen, houden de kosten in het oog en zijn tot de oplevering uw vaste aanspreekpunt.

Afbouwgarantie is bij ons gegarandeerd, omdat wij aangesloten zijn bij Woningborg.

Over ons

Daarom Bouwbedrijf W. Bouw voor uw nieuwbouwproject

Betrokken

Bouwbedrijf W. Bouw helpt u met het uitwerken van uw ideeën. Wij zetten uw wensen om in praktische en verfrissende resultaten die een beter beeld geven bij de ideeën die u heeft. Daar waar nodig adviseren wij u en geven wij tips. Laat u inspireren door een van onze nieuwbouw projecten.

Bekwaam

Een goed bouwbedrijf ontzorgt haar opdrachtgevers: denkt vooruit, denkt mee en komt afspraken na. Wij zijn inzetbaar op alle denkbare nieuwbouwprojecten en bieden gedegen oplossingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Het team

Ons enthousiaste team van professionals kan alles aan! Wij staan voor een zorgeloos bouwproces en indien gewenst nemen wij uw hele bouwzorg uit handen. En omdat Bouwbedrijf W. Bouw alles onder één dak heeft, zijn onze processen zeer efficiënt. Dit betekent winst in tijd en in geld voor u.

Vrijstaande nieuwbouw woning gebouwd door Bouwbedrijf W. Bouw

De beste partner in nieuwbouwprojecten

Bij ons merk je dat iedereen bij het bedrijf de beste kwaliteit wil leveren, zowel in de adviesfase als tijdens de bouw. Wilt u meer weten over nieuwbouw en bent u op zoek naar een bewezen partner in nieuwbouwprojecten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen

Bekijk onze nieuwbouwprojecten

Nieuwbouw bungalow - Putten

Op deze foto’s ziet u een zeer royale vrijstaande nieuwbouw bungalow welke is gebouwd door Bouwbedrijf W. Bouw uit Putten. Bekijk hier meer over dit nieuwbouwproject.

Nieuwbouw paardenstal

Bij dit nieuwbouwproject is deze paardenstal gebouwd met twee garages, twee paardenstallen en een werkruimte. Bekijk hier meer over dit project.

Nieuwbouw Restaurant Van Sprang

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf W. Bouw werkt met moderne apparatuur en een bekwaam team. Zo realiseren wij graag datgene wat u voor ogen heeft. Desgewenst voeren wij ook de hele regie over het project.