Go to content

Diensten

Elk project voor u op maat

Nieuwbouw

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Bij Bouwbedrijf W. Bouw werken wij met moderne apparatuur en een bekwaam team. Zo realiseren wij graag het nieuwbouwproject dat u voor ogen heeft. Desgewenst voeren wij ook de hele regie over het project.

Onderhoud

Is uw huidige woning (of investeringspand) aan een opknapbeurt toe? Of wilt u graag meer waarde toevoegen door plafonds of wanden te isoleren? Ook voor het onderhoud van uw woning of pand kunt u terecht bij Bouwbedrijf W. Bouw! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van onderhoud en pakken dit project voor u met beide handen aan.

Renovatie

Is uw huidige woning (of investeringspand) aan een opknapbeurt toe? Of wilt u graag meer waarde toevoegen door plafonds of wanden te isoleren? Ook voor de renovatie van uw woning kunt u terecht bij Bouwbedrijf W. Bouw! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van renovaties en pakken dit project voor u met beide handen aan.

Transformatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf dat is gespecialiseerd is in het transformeren van gebouwen? Zoek dan niet verder! Bouwbedrijf W. Bouw uit Putten staat voor u klaar om uw visie werkelijkheid te maken en uw gebouw te transformeren naar iets buitengewoons.

Verbouwing

Bent u tevreden met uw pand of woning, maar wilt u meer ruimte? Bouwbedrijf W. Bouw vindt samen met u de beste manier om het bestaande pand aan uw wensen aan te passen en te verbouwen. Geen enkele verbouwing is voor ons te groot of te klein. Ons team van professionele vakmensen staat voor u klaar om van elk project een succes te maken.

Verduurzaming

Verduurzamen is goed voor klimaat en uw portemonnee, maar het is vaak lastig om de juiste keuzes te maken. Bouwbedrijf W. Bouw helpt u bij het opstellen van een slim verduurzamingsplan en voert de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand uit.