Go to content

Projecten

Elk project voor u op maat

Nieuwbouw

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf W. Bouw werkt met moderne apparatuur en een bekwaam team. Zo realiseren wij graag datgene wat u voor ogen heeft. Desgewenst voeren wij ook de hele regie over het project.

Onderhoud

Is uw huidige woning (of investeringspand) aan een opknapbeurt toe? Of wilt u graag meer waarde toevoegen door plafonds of wanden te isoleren? Ook voor het onderhoud van uw woning kunt u terecht bij Bouwbedrijf W. Bouw! Wij zijn al jaren specialist op het gebied van onderhoud en pakken dit project voor u met beide handen aan.

Renovatie

Elke renovatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Gelukkig put Bouwbedrijf W. Bouw uit haar ruime bouwkennis en ervaring en weet gebouwen zo aan te pakken dat ze weer aan de wensen en eisen van vandaag voldoen.

Verbouwing

Bent u tevreden met uw woning of pand, maar wilt u meer ruimte? Bouwbedrijf W. Bouw vindt samen met u de beste manier om de bestaande woning aan te passen. Goed om te weten is dat wij altijd streven naar een minimale overlast tijdens uw verbouwing.

Verduurzaming

Verduurzamen is goed voor het klimaat en portemonnee, maar moeilijk om de juiste keuzes te maken. Bouwbedrijf W. Bouw helpt bij het opstellen een slim verduurzamingsplan en voert de verduurzaming van uw woning of bedrijfspand uit.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.