Go to content
Home Projecten Renovatie Verbouwing-en-renovatie-woning

Renovatie

Verbouwing en renovatie woning

Naast de verbouwing, is er ook het nodige gerenoveerd aan deze woning. Zo was er voor de verbouwing alleen het achterste deel van de woning voorzien van een tweede etage. Dit is doorgetrokken. Boven de keuken is nu een extra slaapkamer ontstaan.

Het dakkapel wat aan de zijkant van de woning is voorzien van zink. Het voordeel van zink is dat het materiaal van hoge kwaliteit is. Zink vraagt ook erg weinig onderhoud.

In de slaapkamer die er bij is gebouwd, is gebruik gemaakt van een kanaalplaatvloer.

Ook is de keuken, die zich onder de aanbouw bevindt, vernieuwd. In de keuken zijn lichtbuizen die voor meer licht in zowel de keuken als woonkamer moet zorgen. Deze lichtbuizen zijn dun, maar geven wel veel licht. Dit komt doordat er gebruik is gemaakt van Solatube’s. Met deze tubes kan er een afstand worden overbrugt en is er geen grote opening nodig. Deze Solatube van 33 CM staat gelijk aan een lichtkoepel van 1 bij 1 meter.

De vloer in deze woning is voorzien van een oude granieten vloer. Hier lag vloerbedekking, maar dat is hersteld.

Op de laatste foto is de binnenzijde van de woning te zien. Hier zijn de spanten goed zichtbaar. Deze spanten zijn van Douglas, een speciaal houtsoort wat verkleurt van geelbruin naar oranje-achtig geelbruin.

Contact
Verbouwing en renovatie aan woning door Bouwbedrijf W. Bouw
Contact

Laten we praten