Go to content
Home Projecten Verbouwing Dak-verbouwing

Verbouwing

Dak verbouwing

Op de eerste foto van dit project ziet u aan de linker zeide een opbouw. Hier zat voorheen alleen een plat dak. Om de woning verder uit te breiden is er voor gekozen om het dakterras om te bouwen naar extra kamers. Een dak bekleed met dezelfde dakpannen en die perfect aansluit bij het huidige dak (welke te zien is aan de rechter zeide van de eerste foto).

De gevelpanelen zijn voorzien van kunststof. Ook de kozijnen zijn voorzien van kunststof, wat onderhoudsvriendelijk is en lang mee gaat.

Het bestaande dak bevatte houtwurm, wat ook bij deze bouw is aangepakt. De bestaande dakpannen zijn er volledig afgehaald, waarna de houtwurm kon worden bestreden.

Contact
Dak verbouwing door Bouwbedrijf W. Bouw
Dak verbouwing door Bouwbedrijf W. Bouw

Dakramen voor extra licht

Voor optimaal licht zijn aan beide kanten dakramen geplaatst. Aan de achterkant van de uitbouw is nog een balkondeur geplaatst zodat het resterende balkon kan worden benut.

Contact

Laten we praten

Ook een opbouw op uw woning?

Voor Bouwbedrijf W. Bouw is geen project te gek! Wij gaan graag uitdagingen aan met ons jonge en dynamische team. Kijk rustig verder door de projecten die wij hebben gerealiseerd of neem contact met ons op.