Go to content
Home Projecten Verbouwing Extra-verdieping

Verbouwing

Extra verdieping

In Zeewolde staat deze woning die in de basis was voorzien van 2 woonlagen. Daar is nu een derde woonlaag opgebouwd. Doordat er sprake is van een plat dak in combinatie met een volledige opbouw, was een goede voorbereiding van belang. Zo moet worden voorkomen dat de verbouwing in een regenachtige periode gebeurt en dat de opbouw snel geplaatst is

Contact
Verbouwing woning voor extra verdieping door Bouwbedrijf W. Bouw

Prefab derde verdieping

Bij deze opbouw is daarom gekozen voor prefab. Dit houdt in dat in de werkplaats de grootste delen al in elkaar gezet zijn. Zo kan de derde verdieping binnen een aantal dagen worden geplaatst. Met 4 dagen was deze woning volledig wind & waterdicht.

Op deze extra verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer welke na het plaatsen van de prefab opbouw zijn gerealiseerd. Na circa 4 weken was dit project afgerond.

Contact

Laten we praten

Balkondeuren

Ook is op de tweede foto duidelijk te zien dat via de openslaande deur het balkon te benaderen is.

Meer over Prefab

Prefab woningen & verbouwingen zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Dit komt omdat het de bouwtijd verkort en de prefab onderdelen kunnen makkelijk op maat worden gemaakt met de juiste machines. Prefab is afgeleid van de woorden pre (vooraf) en fab (fabricage). Vooraf geproduceerd.

Wilt u graag een verbouwing doen en denkt u dat een prefab oplossing u hier bij kan helpen? Bouwbedrijf W. Bouw uit Putten denkt graag met u mee en gaat graag op zoek naar de oplossing die bij uw wensen past.