Go to content
Home Projecten Nieuwbouw Authentieke-nieuwbouwwoning

Nieuwbouw

Nieuwbouw woning

W. Bouw Beheer is een bouwbedrijf dat allerlei bouwprojecten volledig kan ontzorgen. Ook bij dit nieuwbouwproject heeft Bouwbedrijf W. Bouw al het werk uit handen genomen.

Contact
Nieuwbouwwoning met rieten dak gebouwd door Bouwbedrijf W. bouw

Nieuwbouwwoning

Voor deze klant uit Putten hebben wij deze vrijstaande woning gerealiseerd. Voorheen stond hier een verouderde woning. Deze is gesloopt, waarna we zijn begonnen aan het bouwen van deze prachtige woning. Het resultaat ziet u op de afbeeldingen rechts. Een nieuwbouwwoning waar wij trots op zijn!

Details vrijstaande woning

Deze vrijstaande woning lijkt op het eerste gezicht slechts 2 woonlagen te hebben. Deze woning is voorzien van een kelder, waardoor de oppervlakte van het huis toch zeer ruim is. Dit project heeft vanaf het begin (het slopen van de woning) tot de uiteindelijke oplevering circa 9 maanden geduurd.

Aan de achterkant van de woning bevindt zich zowel een serre als een veranda. Om te voorkomen dat er te weinig licht het huis binnen komt bij de veranda, is deze voorzien van een lichtkoepel.

Ook aan de details is bij dit nieuwbouwproject gedacht. Het rieten dak maakt de woning landelijk en autohentiek. Maar ook aan kleine details is gedacht. Zo ziet u onder de kozijnen op de tweede foto natuurstenen dorpels.

Contact

Laten we praten

Op zoek naar een bouwbedrijf?

Bent u opzoek naar een bouwbedrijf voor de omgeving Putten en omstreken? Wij ontzorgen u graag! Vul het contactformulier in om contact met ons op te nemen of door te bellen naar 0341 352131 voor een vrijblijvend gesprek.