Go to content
Home Bouwbedrijf-in-nijkerk

Bouwbedrijf in Nijkerk gezocht?

Ons bouwbedrijf in de buurt van Nijkerk levert experts voor je nieuwbouw, verbouwing, renovatie of onderhoud en voor de verduurzaming van je woning.

Contact opnemen
Vrijstaande nieuwbouw woning gebouwd door Bouwbedrijf W. Bouw
Over ons

Waarom Bouwbedrijf W.Bouw

Betrokken
Bekwaam
Het team

Bouwbedrijf in Nijkerk

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Nijkerk en omgeving? Bouwbedrijf W. Bouw in Putten helpt je graag. Onze enthousiaste medewerkers zijn opgeleid voor het uitvoeren van een groot aantal werkzaamheden. Samen vormen ze een onverslaanbaar team van specialisten in de bouw. Ons bouwbedrijf nabij Nijkerk denkt graag met je mee en is zeer betrokken bij je project. Zo voeren we kleine en grote klussen efficiënt uit en nemen we hele projecten uit handen. 

 Daarnaast helpen we je graag met het opstellen van een plan voor je nieuwbouw, verbouwing, onderhoud, renovatie en zelfs voor de verduurzaming van je huis. Onze experts kunnen goed inschatten wat er nodig is om je project tot een goed einde te brengen en zorgen dat je zo weinig mogelijk overlast ervaart. Neem contact op met ons professionele bouwbedrijf in de buurt van Nijkerk en maak een afspraak; we komen graag bij je langs om je project te bespreken.

Verschillende diensten van Bouwbedrijf W. Bouw

Ons bouwbedrijf in Nijkerk is de trotse aanbieder van een groot aantal diensten in de bouw. Met dit grote aanbod kunnen we vrijwel elk project uitvoeren. Ons professionele team denkt met je mee en zorgt dat je plannen zo snel en goed mogelijk gerealiseerd worden. We zijn in te huren voor nieuwbouw en verbouwing, renovatie, onderhoud of verduurzaming van je woning of bedrijfspand. 

Nieuwbouw

Ons bouwbedrijf in Nijkerk is gespecialiseerd in het realiseren van zowel kleine als grote nieuwbouwprojecten. Door ons uitgebreide aanbod van diensten brengen we het volledige project goed ten einde. We kunnen het project zelfs helemaal uit handen nemen en dienen als een centraal aanspreekpunt voor onze klant(en).

Verbouwing

Voordat je gaat verbouwen, is het goed om een duidelijk en overzichtelijk verbouwingsplan op te stellen. Onze betrokken medewerkers helpen je hier graag mee. Ben je tevreden met het plan? Dan gaan we voor je aan de slag en voeren we alle taken zelf uit. Daarbij zorgen we ervoor dat je zo weinig mogelijk overlast ervaart.

Renovatie en onderhoud

Ook voor renovatie- en onderhoudswerkzaamheden kun je bij ons bouwbedrijf in Nijkerk terecht. We hebben al veel onderhoud in de provincie mogen uitvoeren, zoals het renoveren van buitengevels en het plaatsen van dakkapellen. Bekijk al onze projecten op onze projectenpagina. 

Verduurzaming

Door je woning te verduurzamen, kun je veel besparen op je energiekosten en genieten van een beter binnenklimaat. Wil je graag beter inzicht in hoe je je huis kunt verduurzamen? We denken graag met je mee en voeren tevens de benodigde taken voor je uit.

Voordelen van Bouwbedrijf W. Bouw uit Putten

Ons bouwbedrijf ligt op een steenworp afstand van Nijkerk. We komen graag langs om je project te bekijken en denken met je mee om je verbouwing, renovatie, nieuwbouw, onderhoud of verduurzaming zo goed mogelijk te laten verlopen. Ook geven onze specialisten je graag advies, zodat je binnenkort niet nog een keer hoeft te (ver)bouwen. Ons aanbod is zo groot dat we tevens hele projecten uit handen kunnen nemen. Daarbij vormen we een betrouwbaar aanspreekpunt en houden we je zo veel mogelijk op de hoogte van het verloop van je project.

Benieuwd wat Bouwbedrijf W. Bouw voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Bekijk gerealiseerde projecten van Bouwbedrijf W. Bouw in Nijkerk

Nieuwbouwwoning in aanbouw

Bouwbedrijf W. Bouw heeft het grootste deel van dit nieuwbouwproject verzorgd. Doordat alles via 1 lijn loopt, verloopt alles volgens planning. U hoeft zelf geen rekening te houden met in welke volgorde wie moet komen. U geeft aan wat de wensen zijn, wij regelen de juiste personen en zorgen ervoor dat u op de gewenste opleverdatum uw huis kunt gaan inrichten.

Verbouwing woning Nijkerk

Vlak bij het centrum van Nijkerk staat deze zeer nette twee onder één kap woning. Een aantal jaar geleden is deze woning flink onderhanden genomen. Er is een schuur naast de woning bijgebouwd. Tussen de woning en de schuur zit een overkapping, een tussenlid. Dit tussenlid zit verbonden aan de uitgebouwde bijkeuken.

Contact

Laten we praten