Go to content
Home Bouwbedrijf-in-harderwijk

Bouwbedrijf in Harderwijk gezocht? Bekijk de mogelijkheden

Ons bouwbedrijf in de buurt van Harderwijk levert specialisten voor nieuwbouw, verbouwing, renovatie, onderhoud of de verduurzaming van je woning.

Contact opnemen
Nieuwbouw door Bouwbedrijf W. Bouw met tuin
Over ons

Waarom Bouwbedrijf W.Bouw

Betrokken
Bekwaam
Het team

Bouwbedrijf in Harderwijk

Bouwbedrijf W. Bouw biedt maatwerk oplossingen voor elke klus in Harderwijk en omgeving. Ons bouwbedrijf heeft in Harderwijk al vele projecten mogen voltooien en voegt jouw project graag toe aan ons uitgebreide portfolio. Velen gingen je al voor en maakten gebruik van de diensten van ons enthousiaste team. We vinden het belangrijk om met onze klanten mee te denken en helpen je graag met het opstellen van een plan voor je verbouwing, nieuwbouw, renovatie, onderhoud of het verduurzamen van je woning of bedrijfspand.

 

Ons bouwbedrijf beschikt over een groot team van specialisten met verschillende disciplines. Hierdoor kunnen we de meeste taken van je project uitvoeren of dit zelfs helemaal uit handen nemen. Tijdens de uitvoering kun je bij ons terecht voor informatie of vragen over je project en zullen we dienen als centraal aanspreekpunt. Zo zorgt ons bouwbedrijf in Harderwijk en omgeving voor het snel en efficiënt realiseren van bouwprojecten. 

Verschillende diensten van Bouwbedrijf W. Bouw

Een groot voordeel van ons bouwbedrijf in de buurt van Harderwijk is dat we een groot dienstenaanbod hebben. Je kunt dus verschillende taken door ons bedrijf laten uitvoeren. Of je nu van plan bent om je hele huis te verbouwen of alleen onderhoud aan je dakgoten wilt laten uitvoeren; we helpen je graag, hoe groot of klein je klus ook is. 

Nieuwbouw

Ons uitgebreide aanbod van diensten komt vooral tijdens het bouwen van een nieuwbouwhuis goed van pas. We helpen je namelijk met al je klussen: van het leggen van de fundering tot het plaatsen van de laatste dakpan. Onze projectleider dient als centraal aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, waardoor je veel tijd kunt besparen en je project vlekkeloos zal verlopen.

Verbouwing

Wil je graag meer ruimte toevoegen aan je woning of bedrijfspand? Hiermee kan ons bouwbedrijf nabij Harderwijk je helpen. We helpen je met je verbouwingsplan en voeren de taken graag voor je uit. Ook zorgen we dat je tijdens de verbouwing zo weinig mogelijk overlast ervaart. Voor je het weet, geniet je van je nieuwe aanbouw. 

Verduurzaming van je huis

Verduurzaming is een onderwerp dat alsmaar belangrijker wordt, want een duurzaam huis is beter voor het milieu en voor de portemonnee. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Onze specialisten komen graag een kijkje nemen en stellen een persoonlijk verduurzamingsplan voor je op. Ben je tevreden met het plan? Dan beginnen we zo spoedig mogelijk met de benodigde werkzaamheden.

Renovatie en onderhoud van je woning

Ook voor renovatie en onderhoud kun je bij ons terecht. We voeren allerlei belangrijke taken in en rondom het huis uit, zoals het vervangen van dakgoten of het renoveren van je veranda. Voor elk project komen we met een gedegen oplossing.

Voordelen van Bouwbedrijf W. Bouw uit Putten

Bij ons bouwbedrijf nabij Harderwijk vind je alle oplossingen voor je project onder één dak. Of je nu een bekwame tegelzetter nodig hebt, of op zoek bent naar een ervaren timmerman: we bieden een breed scala aan diensten aan. Hierdoor kunnen we ook gehele projecten uit handen nemen en dienen we als centraal aanspreekpunt. We houden je altijd op de hoogte van de voortgang en zijn zeer betrokken bij het goed ten einde brengen van jouw project.

Benieuwd wat Bouwbedrijf W. Bouw voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Eerdere projecten van Bouwbedrijf W. Bouw in Harderwijk

Appartementen Harderwijk

Bent u tevreden met uw woning of pand, maar wilt u meer ruimte? Bouwbedrijf W. Bouw vindt samen met u de beste manier om de bestaande woning aan te passen. Goed om te weten is dat wij altijd streven naar een minimale overlast tijdens uw verbouwing.

Nieuwbouw woning Harderwijk

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf W. Bouw werkt met moderne apparatuur en een bekwaam team. Zo realiseren wij graag datgene wat u voor ogen heeft. Desgewenst voeren wij ook de hele regie over het project.

Dakkapel & nokverhoging

Bouwbedrijf W. Bouw heeft bij dit huis in Harderwijk de zolder uitgebreid. Niet alleen met een dakkapel welke op de eerste foto zichtbaar is, maar ook met een verhoging van de nok. De kozijnen zijn voorzien van onderhoudsvrij kunststof en de goten zijn vernieuwd met zink.

Door de verhoging van de nok is de ruimte in de woning op de bovenste etage fors uitgebreid.

Contact

Laten we praten