Go to content
Home Aannemer-in-amersfoort

Aannemer in Amersfoort gezocht? Bekijk ons aanbod

Ons aannemersbedrijf in de buurt van Amersfoort levert specialisten voor de nieuwbouw, verbouwing, renovatie, verduurzaming of het onderhoud van je woning.

Contact opnemen
Vooraanzicht van woning in bosrijke omgeving waar een aanbouw is gerealiseerd door Bouwbedrijf W. Bouw
Over ons

Waarom Bouwbedrijf W.Bouw

Betrokken
Bekwaam
Het team

Aannemer in Amersfoort

Voor een betrouwbare aannemer in Amersfoort kun je bij Bouwbedrijf W. Bouw terecht. Ons bouwbedrijf ligt in Putten, maar is al jaren actief in Amersfoort en omgeving. We bieden een team van breed opgeleide specialisten die vele taken in de bouw kunnen uitvoeren. Onze betrokken medewerkers werken niet alleen aan je klus, maar denken ook met je mee en geven advies waar nodig. We nemen volledige nieuwbouwprojecten uit handen, maar zijn ook in te huren voor een verbouwing, renovatie, onderhoud of voor het verduurzamen van je huis of bedrijfspand. Bij ons vind je een totaalpakket in de bouw.

 

Laat je inspireren door de vele klanten die je voorgingen en ontdek ons portfolio. We mochten al vele woningen en bedrijfspanden bouwen en verbouwen. We gaan efficiënt te werk en helpen je graag met het uittekenen van een goed doordacht bouwplan. Wanneer je tevreden bent, gaan we zo snel mogelijk aan de slag. Onze medewerkers zijn bekwaam en komen hun afspraken altijd na. Voor een betrouwbare aannemer in Amersfoort ga je naar Bouwbedrijf W. Bouw uit Putten. 

 

Verschillende diensten van Bouwbedrijf W. Bouw

Ons dienstenpakket is zeer uitgebreid door de brede scholing van onze specialisten. Het is dus geen probleem om volledige projecten aan ons over te dragen. We voeren alle benodigde taken zelf uit onder leiding van een projectmanager die je graag alles vertelt over de voortgang van je project. Je staat er bij ons nooit alleen voor. 

Nieuwbouw

Wil je graag een huis laten bouwen of ben je op zoek naar een aannemer in Amersfoort voor de realisatie van een volledig nieuwbouwproject? Geen klus is te groot of klein voor ons bedrijf. Onze specialisten komen graag langs om jouw project te bespreken of kom persoonlijk langs bij ons kantoor. Maak vandaag nog een afspraak.

Verbouwing

Een verbouwing kan soms een hele klus zijn en vereist vaak verschillende vaardigheden. Ons team is breed opgeleid en kan je volledige verbouwing realiseren. Door goed te communiceren en efficiënt te werk te gaan, is je verbouwing binnen de kortste keren af. Tijdens de verbouwing zorgen we dat je zo min mogelijk last van ons hebt.

Renovatie en onderhoud van je woning

Heb je je droomhuis al voor ogen, maar weet je nog niet goed hoe je je plannen moet realiseren? We denken graag met je mee. Laat je badkamer, keuken of andere kamer door een betrouwbare aannemer in de buurt van Amersfoort renoveren en geniet nog lang van je aanwinst. Ook voor (terugkerend) onderhoud van je woning of bedrijfspand kun je bij ons terecht.

Verduurzaming van je woning

We krijgen steeds meer aanvragen voor de verduurzaming van woningen nu we allemaal een steentje willen bijdragen aan het verbeteren van het klimaat. Onze experts zijn getraind in het verduurzamen van je pand en stellen graag een plan voor je op. Ben je tevreden met ons plan? Dan voeren we de taken zo spoedig mogelijk voor je uit.

Voordelen van Bouwbedrijf W. Bouw uit Putten

Als aannemer in Amersfoort en omgeving zijn we trots dat we onze klanten een uitgebreid dienstenpakket kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen we volledige projecten uit handen nemen. Bij ons vind je alle experts onder één dak; of je nu je dak wilt renoveren of een nieuw vrijstaand huis wil laten bouwen. We zijn een lokale professional en zijn snel ter plaatse. Tijdens het project blijven we in contact en zorgen we dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Benieuwd wat Bouwbedrijf W. Bouw voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Contact

Laten we praten