Omschrijving

Omschrijving

In het hartje van Putten staat deze prachtige woning. Door het platte dak is deze woning ruimer dan u misschien zult denken. Voor een aantal jaar geleden had deze woning nog niet de uitstraling zoals op deze foto’s. De kozijnen zijn in het gehele gebouw vernieuwd. Zowel boven als beneden.

Ook de gevels zijn bestraald, gereinigd en opnieuw gevoegd wat zorgt voor deze frisse uitstraling. Wat niet direct zichtbaar is op de foto’s, maar wel zeer belangrijk is aan deze woning die gevestigd is aan een drukke weg, is het geluidwerende glas.

Aan de achterkant van de woning is een serre gebouwd. Hierbij is rekening gehouden met de veiligheid. Deze woning is voorzien van het politie keurmerk. Dit betekent dat de woning zeer veilig is.

Uw eigen kozijnen vervangen?

Of het nou gaat om een nieuwbouwproject of het vervangen van uw kozijnen, Bouwbedrijf W. Bouw heeft allerlei vakmensen in dienst om er voor te zorgen dat u zorgeloos een bouwproject in gaat. Daarnaast werken wij samen met vele verschillende bedrijven om uw project tot een succes te maken.