Omschrijving

Omschrijving

Deze jaren 30 woning stond er voor deze renovatie verouderd bij. Bouwbedrijf W. Bouw heeft deze woning flink onder handen genomen. Er zijn de nodige punten gerenoveerd. Daarnaast zijn er ook een aantal verbouwingen geweest in de woning.

Deze woning heeft een kenmerkend tulpendak. Dit vraagt dan ook om een verbouwing die bij deze woning past. Wat u ook wilt, bouwbedrijf W. Bouw realiseert graag uw wensen!

Kozijnen vervangen

De gehele woning is voorzien van nieuwe kozijnen. Ook is de woning voor een groot deel opnieuw ingedeeld. Aan diverse kanten van de woning zijn serres geplaatst.

Tulpendak aangepakt

Ook het tulpendak is onderhanden genomen. Alle dakpannen zijn er af gehaald. Een mooie moment om deze allemaal schoon te maken. Ook is het dak direct geïsoleerd. Boven de entree van de woning is een zeer opvallende ‘dakkapel’. Dit dakkappel loopt niet van de woning af, maar staat naar binnen.

Veranda aangebouwd

Naast de verschillende serres, is er ook een veranda bij de woning aangebouwd. Aan de bovenkant van deze veranda is gekleurd glas en loot geplaatst.