Omschrijving

Omschrijving

In Nijkerk staat deze prachtige jaren 30 woning. In 2008 wilden de eigenaren van deze woning graag de woning verbouwen. Veel jaren 30 details die in de woning aanwezig waren, zijn verloren gegaan. Deze willen zij graag weer terug zien, daarom dat zij contact met ons opnamen en wij met deze renovatie aan de slag zijn gegaan.

Zowel van binnen als buiten gerenoveerd

Zowel van binnen als van buiten is er veel aan de woning verandert. Bij de trapopgang waren er typische jaren 30 spijlen. Helaas waren deze niet meer intact. W Bouw Beheer heeft spijlen voor de trap bijgemaakt.

Ook waren in de kamer luxe suite deuren aanwezig, maar door eerdere bewoners uit de woning verwijdert. Deze zijn bij deze verbouwing weer teruggebracht. De ramen van zowel de suite deuren als diverse ramen buiten zijn van glas en lood en passen goed bij deze jaren 30 stijl.

Ook aan de buitenkant zijn een aantal aanpassingen gemaakt. Zo zijn de houten onderdorpels over de hele breedte teruggebracht.

Bouwbedrijf voor renovatie tot nieuwbouw

Ook de badkamer is bij deze verbouwing direct meegepakt, waardoor W. Bouw bij dit project niet alleen zorgde voor renovatie, maar ook voor verbouwing.
Een verbouwing die moet gebeuren? Onderhoud nodig of renovatie van bijvoorbeeld uw jaren 30 woning? Met bouwbedrijf W. Bouw wordt alles van A tot Z voor u geregeld!