Omschrijving

Omschrijving

W. Bouw beheer doet naast verbouwingen en nieuwbouw projecten, ook regelmatig renovaties. Oude elementen in een boerderij bijvoorbeeld terug laten komen, zoals die bij de woning horen. Hierbij denken wij telkens mee hoe de details het best aansluiten bij de huidige situatie, zodat er één geheel ontstaat.

Veranda bijgebouwd

Ook bij deze renovatie van een boerderij in Putten is er meegedacht over hoe de oude stijl behouden kan worden. Aan de zijkant van de woning is een veranda gekomen. Op de laatste 4 foto’s is dit duidelijk te bekijken. De balken die in deze veranda zijn gebruikt, komen van een oude boerderij die gesloopt werdt. De oude eiken balken dienen nu als basis voor deze veranda.

Binnenwerk & renovatie

Daarnaast is er ook van binnen het nodige verandert. Boven op de gaskachel is een schouw gekomen. Daarnaast zijn er nieuwe kozijnen in de woning gekomen.

Klusser nodig?

Heeft u onderhoud aan uw woning dat moet gebeuren, of wilt u iets gaan renoveren? Bouwbedrijf W. Bouw denkt graag met u mee! Neem contact op door te bellen naar 0341 352131.