Uw bedrijf voor maatwerk in de bouw

proj39fp

Nieuwbouw

Plannen voor een nieuwe woning of bedrijfspand? Bouwbedrijf W. Bouw werkt met moderne apparatuur en een bekwaam team.  Zo realiseren wij graag datgene wat u voor ogen heeft. Desgewenst voeren wij ook de hele regie over het project.

verbouw2

Verbouw

Bent u tevreden met uw woning of pand, maar wilt u meer ruimte? Bouwbedrijf W. Bouw vindt samen met u de beste manier om de bestaande woning aan te passen. Goed om te weten is dat wij altijd streven naar een minimale overlast tijdens uw verbouwing.

trap1

Onderhoud

Materialen ontkomen er niet aan: het slijt en op een gegeven ogenblik is vervanging nodig. Goed onderhoud is daarom belangrijk. Bouwbedrijf W. Bouw voorziet u van gedegen advies en verzorgt graag het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand.

renovatie2

Renovatie

Elke renovatie is anders en vraagt om een specifieke aanpak. Gelukkig put Bouwbedrijf W. Bouw uit haar ruime bouwkennis en ervaring en weet gebouwen zo aan te pakken dat ze weer aan de wensen en eisen van vandaag voldoen.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Betrokken

Bouwbedrijf W. Bouw helpt u met het uitwerken van uw ideeën. Wij zetten uw wensen om in praktische en verfrissende resultaten. Daar waar nodig adviseren wij u en geven wij tips. Bekijk onze projecten en laat u inspireren.

Bekwaam

Een goed bouwbedrijf ontzorgt haar opdrachtgevers: denkt vooruit, denkt mee en komt afspraken na. Bouwbedrijf W. Bouw is inzetbaar op alle denkbare bouwprojecten en biedt gedegen oplossingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Bouwbedrijf W. Bouw is dé specialist voor al uw nieuwbouw , verbouw , onderhoud en renovatie. Ook op gebied van maatwerk zijn wij uw ideale partner. Denk hierbij aan het maken van unieke trappen, deuren en kozijnen. Ons enthousiaste team van professionals kan alles aan! Wij staan voor een zorgeloos bouwproces en indien gewenst nemen wij uw hele bouwzorg uit handen. En omdat bouwbedrijf W. Bouw alles onder één dak heeft, zijn onze processen zeer efficiënt. Dit betekent winst in tijd en in geld voor u.

VACATURES

Timmerman

Wij zoeken een ervaren, zelfstandige timmerman die van aanpakken weet, klant vriendelijk is, en in een team kan werken. Woonachtig is in de regio Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Amersfoort.

Timmerman leerling

Ben jij leergierig en ambitieus én op zoek naar een vaste baan? Wil jij als leerling/starter timmerman het vak leren? Wij zoek een leerling timmerman die van aanpakken weet, klantvriendelijk is, en in een team kan werken. Woonachtig is in de regio Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Amersfoort.

Metselaar/tegelzetter

Wij zoeken een ervaren, zelfstandige metselaar/tegelzetter die van aanpakken weet, klant vriendelijk is, en in een team kan werken.
Woonachtig is in de regio Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Amersfoort.

Werkvoorbereider/calculator (leerling)

Ben jij leergierig en ambitieus én op zoek naar een vaste baan? Wil jij als werkvoorbereider/calculator leerling het vak leren? Wij zoek een leerling werkvoorbereider/calculator die van aanpakken weet, klantvriendelijk is, en in een team kan werken. Woonachtig is in de regio Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Amersfoort.
Bouwbedrijf W. Bouw heeft een jong & enthousiast team, prettige werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden middels CAO voor de bouw. Het is een groeiend bedrijf met toekomst perspectief.
W. Bouw
Eigenaar - Bouwbedrijf W. Bouw